Advisory Services Banner - business meeting between three people

Savetodavni servisi za upravljanje informacijama

  1. Home
  2. Upravljanje informacijama
  3. Savetodavni servisi za upravljanje informacijama

Servis klasifikacije sadržaja

Klasifikacija sadržaja je vitalni aspekt upravljanja životnim ciklusom informacije. Morate znati koje informacije ste sačuvali i u kom formatu širom vaše organizacije da biste mogli tačno i pravilno da mapirate sve prema vremenskim rokovima čuvanja dokumentacije i informacija.

Iron Mountain servis klasifikacije sadržaja koristi našu bazu pravila klasifikacije i pronalazi vaše suvišne, zastarele ili nevažne sadržaje tako da mogu da se unište.

Servis obezbeđenja osoblja za rad na licu mesta

Možete da imate naše stručnjake za informaciono upravljanje u vašoj organizaciji, što bi vam omogućilo da ostvarite svoje ciljeve vezane za upravljanje dokumentacijom i informacijama . Pomoću našeg osoblja možete da zadovoljite potrebe dugoročnih projekata , kao i konsultativnih kratkoročnih projekata.

Reši i razvijaj u zdravstvu: Kritično skladištenje

Bolnice i laboratorije se danas suočavaju sa raznim izazovima– od sve većeg nadzora testiranja do značajnog smanjenja kompenzacija. Da biste bili konkurentni u ovom okruženju, potrebno je da smanjite troškove ili da dodate vrednost.

Troškovi, Reši i razvijaj u zdravstvu:

Zdravstvo je nedavno prešlo sa usluge koja se plaća na osnovu naknade na zdravstveno staranje na bazi vrednosti što je značajno i negativno uticalo na isplatioce kompenzacija. Oni su şada usmereni na to da obuzdaju troškove, da prepoznaju mogućnosti za veće uštede, i da vide kako da oslobode prostor i resurse i promene im namenu. Ovaj brzi vodič nudi ideje kako da zaradite više od vaše postojeće nekretnine.

Reši i razvijaj u zdravstvu: Promena

Pošto izvršioci više ne dobijaju naknadu za izvršenu uslugu, moraju da pokažu rezultate visokog kvaliteta po pravoj ceni i da poboljšaju zdravlje zajednice i stanovništva. Ova fundamentalna promena baca svetlo na značaj upravljanja životnim ciklusom dokumentacije i naglašava značaj tačnosti, upotrebljivosti i dostupnosti podataka. Ovaj vodič vam daje 8 saveta za upravljanje dokumentacijom u zdravstvu koje možete danas iskoristiti da se organizujete.

Sigurnost za vašu strategiju skladištenja: Od čuvanja do zaštite

Sigurnost podataka, privatnost podataka i regulatorna usaglašenost su uvek bili glavni inhibitori ulaganja u virtuelizaciju i korišćenje javnih infrastruktura oblaka kao rešenja za skladištenje podataka u preduzeću. Organizacije treba da cene vrednost toga što imaju jednu grupu mogućnosti da sačuvaju i zaštite digitalne podatke.