Entertainment banner - a role of 35mm film

Rešenja za Industriju zabave

  1. Home
  2. Industrijska rešenja
  3. Rešenja za Industriju zabave

OSIGURAJTE BEZBEDNOST VAŠE ARHIVE...SADA I U BUDUĆNOSTI.

Arhiv je nasleđe. Sigurnost i očuvanje ovih materijala, koji su često od neprocenjive važnosti, ne mogu se prepustiti slučaju. Iron Mountain Entertainment Services ima najbolje arhive, skladištenje, postupke čuvanja, i objekte za čuvanje koji mogu da osiguraju potpunu zaštitu vaše imovine. Naši sigurni sefovi, savremena praksa zaštite, kao i tehnološka infrastruktura omogućavaju nam da razvijemo specifično rešenje za svakog klijenta – i da obezbedimo neuporedivi nivo sigurnosti i smirenosti.

SIGURAN PRISTUP I DISTRIBUCIJA SA POUZDANIM PARTNEROM

Mi znamo da je arhiva živa stvar. Dostupnost i distribucija ključnih materijala su sastavni deo vašeg poslovanja, naročito u složenom svetu današnjeg medijskog tržišta.

Propuštena mogućnost, izgubljena ili pogrešno stavljena traka mogu da budu od značaja za uspeh ili neuspeh na konkurentnom tržištu. Zbog toga je Iron Mountain razvio vodeći sistem digitalnog arhiviranja, koji može da primi, sačuva i distribuira vaša sredstva globalno, u digitalnoj ili fizičkoj formi. Naš Digital Content Repository omogućava obeležavanja i funkciju meta podataka, pregledanje cele arhive i kontrolisani pristup – pri čemu te master trake nisu nikada direktno dostupne na internetu. Nećete morati da se brinete o tome da li ćete ponovo naći i distribuirati svoja sredstva.

ZAŠTITITE SVOJU ARHIVU ZA BUDUĆNOST

Šta to arhiva čuva za našu budućnost? Pošto se formati medija menjaju a digitalna tehnologija se i dalje razvija , da li će vaši materijali biti zastareli? Sa Iron Mountain-om, zastarelost medija više nije problem. Uz sigurnost i čuvanje, vaš arhiv će biti stručno premešten i upravljan u promenljivom digitalnom svetu, pri čemu nećete morati da istražujete formate, prenosite medije ili plaćate novu migraciju. Kada su vaša sredstva u našem sistemu, možete da budete sigurni da će vaša arhiva uvek biti dostupna i sigurna, bez obzira kako će se dalje menjati formati medija, kako sad, tako i u budućnosti.