Šta radimo

Usluge čuvanja dokumentacije

Usluge čuvanja dokumentacije

Mi jednostavno izmeštamo i skladištimo vaša poslovna dokumenta van vašeg radnog prostora. Vi pakujete dokumenta, a mi ih odvozimo u naša bezbedna skladišta. Kada su vam ponovo potrebna, mi ih donosimo. Toliko je jednostavno.

Usluga na vašem pragu

Mi nastojimo da vam omogućimo jednostavno upravljanje dokumentima. Na raspolaganju su vam razne vrste usluge dostave: sledećeg dana, istog dana, hitne dostave, dostave u elektronskom formatu. Kada su vam potrebna neka ili sva vaša dokumenta, dobijate ih jednostavno, brzo, lako i elektronskim putem.

Bolja kontrola

Naš web portal za klijente omogućava pristup svemu što vam je potrebno. Možete ga koristiti za dodelu etiketa, za opis, pretraživanje, lociranje i dostavu zahteva za pretragu. Imate punu kontrolu i pristup kada god to želite.

Kako to funkcioniše

Bezbednost

Uspostavljanjem standarda još 1951. godine, , bezbednost off-site skladišta Iron Mountain u više od 1000 objekata širom sveta je vrhunskog kvaliteta. Ona podrazumeva:

 • Detekciju provale i alarmne sisteme
 • Kontrolu ulaska putem kodiranih kartica
 • Detekciju požara i protiv-požarne sisteme
 • 24/7 centralni CCTV monitoring zaštitnih sistema
 • Visoko obučen i proveren personal

Plaćate samo ono što koristite

Naše usluge skladištenja omogućavaju rešenja koja obezbeđuju visok stepen bezbednosti i isplativosti za sve vrste poslovne dokumentacije. Naš model plaćanja samo onog što koristite, ne nalikuje vašem sopstvenom kancelarijskom ili skladišnom modelu i omogućava vam da rentirate samo prostor koji vam je potreban. Skladištenje u našim centrima omogućava vam da, osim što oslobađate svoj prostor i svoj personal, dobijate prostor koji vam omogućava visok smeštajni kapacitet i smanjujete troškove skladištenja vaše poslovne dokumentacije.

Za više informacija o uslugama čuvanja dokumentacije:

Kontaktirajte nas

 • E-mail

  E-mail

 • Pozovite nas

  Pozovite nas
  +381 11 3239 336
  +381 11 3239 466

Kancelarija budućnosti

Records Management
Secure and compliant storage for your paper documents.

Pogledajte video