Šta radimo

Sigurna udaljena zaštita podataka, čuvanje, izrada rezervnih kopija i spašavanje podataka

Sigurna udaljena zaštita podataka, čuvanje, izrada rezervnih kopija i spašavanje podataka

Organizacije svih veličina poveravaju kompaniji Iron Mountain zaštitu i spašavanje svojih podataka, od eksternog i udaljenog čuvanja do spašavanja u slučaju nezgode i onlajn izrade rezervnih kopija. Razlozi su sledeći: najviši nivo sigurnosti i pouzdanosti, bolja kontrola podataka i brže spašavanje podataka od gubitka, oštećenja i nezgoda.

Svakoj kompaniji, koja traži efikasan način za udaljenu zaštitu i spašavanje podataka, potrebno je sledeće:

 • Spašavanje podataka u slučaju nezgode, na što brži i potpuniji način
 • Upravljanje rastućim troškovima i kompleksnošću usled povećanja količine podataka
 • Usklađenost za propisima koji zahtevaju jednoobrazne procese i odgovornost

Nijedna druga kompanija ne poseduje veće osvedočeno iskustvo u pružanju pomoći malim, srednjim i velikim preduzećima u rešavanju problema mogućeg gubitka i spašavanja podataka. Usluge Iron Mountain su osmišljene na način kojim se omogućava smanjenje rizika i pomoć u brzom i kompletnom spašavanju podataka.

Eksterno čuvanje traka u sefu i spašavanje u slučaju nezgode
Za mnoge firme, eksterno čuvanje traka u sefu i dalje ostaje praktično i ekonomično rešenje za rezervne kopije i arhiviranje podataka i informacija. Nudimo kompletan dijapazon fleksibilnih usluga eksternog čuvanja i upravljanja trakama.

U mogućnosti smo da vam pomognemo da upravljate i zaštitite na siguran način sve veće količine i sve kompleksnije podatke u svim formatima. Naše usluge, kao vodeće u ovoj oblasti, omogućavaju vam čuvanje, pristup i upravljanje informacijama u cilju spašavanja podataka, zakonske usklađenosti i obelodanjivanja podataka zbog zakonskih zahteva. Iron Mountain vam nudi programe eksterne udaljene izrade rezervnih kopija, kao i rešenja za onlajn izradu rezervnih kopija i arhiviranje, za centre podataka, distributivne servere, lične računare, Mac računare i udaljene uređaje. Takođe pružamo usluge upravljanja elektronskom poštom, vraćanja obrisanih i izgubljenih podataka, uništenja podataka, deduplikacije i eDisclosure / eDiscovery.

Za više informacija o izradi rezervnih podataka i spašavanju podataka:

Kontaktirajte nas

 • E-mail

  E-mail

 • Pozovite nas

  Pozovite nas
  +381 11 3239 336
  +381 11 3239 466

Kancelarija budućnosti

Rezervne kopije i oporavak podataka
Data Protection and Recovery services that meet your needs for security, control, recovery and value.

Pogledajte video