Rešenja

Rešenja za film & zvuk

Rešenja za film & zvuk

Nudimo specijalizovane usluge i stručnost, kojima se obezbeđuje da vaši nosači podataka – od pojedinačnih originalnih snimaka do čitavih medijskih biblioteka, budu sačuvani. Naše usluge su prilagođene zahtevima velikih filmskih studija, muzičkih izdavačkih kuća, televizijskih produkcijskih kuća i reklamnih agencija.

Mi blisko sarađujemo sa vašim timom radi procene vaših potreba i vašeg sadašnjeg procesa arhiviranja, na osnovu čega osmišljavamo odgovarajuća rešenja. Kao partneri sa vodećim stručnjacima u industriji, upravljamo i isporučujemo rešenja za arhiviranje, radi čuvanja i zaštite vaše dragocene medijske imovine. Nudimo:

 • Klimatizovane objekte sa visokim nivoom sigurnosti, koji omogućavaju čuvanje vrednih filmskih i zvučnih zapisa i video materijala
 • Sveobuhvatne usluge arhiviranja, kako za analogne, tako i za digitalne medije
 • Sofisticirane usluge konverzije snimljenih materijala iz analognih u digitalne, radi zaštite imovine na dugotrajnim medijima
 • Iskustvo u upravljanju sa preko 15 miliona filmskih i zvučih materijala za preko 1500 klijenata u svim oblastima zabave
 • Stručnost za specijalne zahteve industrije, standarde i nove tehnologije
 • Lojalno, stručno i odabrano osoblje na poslovima sigurnosti
 • Standardi arhiviranja, koji su u skladu sa onima kojih se pridržavaju vodeće organizacije u oblasti zabave, uključujući: Society of Motion Picture and Television Engineers (SMPTE), Image Permanence Institute (IPI), Technology Council for the Motion Picture and Television Industry (TCMPT), Association of Moving Image Archivists (AMIA), National Academy of Recording Arts and Sciences (NARAS)

U istoj meri kao što napreduju nove tehnologija za pravljenje filmova, muzike i televizijskog programa, tako i Iron Mountain ostaje na vodećem mestu u industriji za čuvanje i upravljanje medijima.

Naša obaveza prema vama prelazi okvire arhiviranja, čuvanja i zaštite filmskih i zvučnih medija. Sa kompanijom Iron Mountain, vi znate da će vaša najvrednija imovina da bude sačuvana za buduće generacije.

Za više informacija o rešenjima u oblasti filma i zvuka:

Kontaktirajte nas

 • E-mail

  E-mail

 • Pozovite nas

  Pozovite nas
  +381 11 3239 336
  +381 11 3239 466

Kancelarija budućnosti

See how an efficient information management programme can help you.

Pogledajte video