Rešenja

Rešenja u oblasti energetike

Rešenja u oblasti energetike

U industriji energetike nastaju veoma velike količine informacija. Istraživanje i proizvodnja generišu veliki broj podataka, i potrebno je da se ove informacije čuvaju, arhiviraju i da budu dostupne decenijama.

Podaci moraju da se čuvaju i da budu brzo dostupni, kako bi mogli da se koriste pri donošenju odluka o investicijama i prodaji, svakodnevnom vođenju aktivnosti i reagovanju na regulatorna pitanja.

Sa preko tri decenije iskustva u sektoru nafte i gasa, posedujemo jedinstvene kvalifikacije za pružanje usluga upravljnja informacijama za kompanije u oblasti energetike i državna tela.

Ostvarili smo saradnju sa preko 1000 klijenata na globalnom nivou, od velikih multinacionalnih naftnih kompanija, do samostalnih istraživačkih kompanija. U mogućnosti smo:

 • Da integrišemo fizičke i digitalne podatke o osnovnim sredstvima radi obezbeđenjka jedinstvenog stava i pojednostavljenja upravljanja, pomoću našeg eSearch softvera za upravljanje osnovnim sredstvima
 • Da povećamo sposobnost za traženje, pristup i zajedničko korišćenje podatka o osnovnim sredstvima, preko organizacija na globalnom nivou, i partnera i regulatornih tela
 • Da konsolidujemo čuvanje fizičkih i digitalnih podataka, radi smanjenja troškova čuvanja i upravljenja
 • Da brzo konvertujemo stare podatke u format koji je najpodesniji za njihovu predviđenu namenu i sredstva distribucije
 • Da povećamo bezbednost, sigurnost i vek informacija velike vrednosti, kroz najbolje prakse za čuvanje, upravljanje i postupanje sa informacijama

Usluge kojima upravlja Iron Mountain vam omogućavaju brzu primenu novih mogućnosti bez kapitalnih troškova ili dugih rokova implementacije sopstvenih rešenja.

S obzirom na to, da je naše opredeljenje da idemo u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti tehnologija skadištenja, mera sigurnosti i najbolje prakse, vaše osoblje će biti rasterećeno za obavljanje vaše osnovne delatnosti – plasiranju energije na tržištu.

Za više informacija o rešenjima u oblasti sektora energetike:

Kontaktirajte nas

 • E-mail

  E-mail

 • Pozovite nas

  Pozovite nas
  +381 11 3239 336
  +381 11 3239 466

Kancelarija budućnosti

See how an efficient information management programme can help you.

Pogledajte video