Rešenja

Solutions For

Rešenja

Nudimo vam sveobuhvatna rešenja prolagođena vašim potrebama, za rešavanje specifičnih problema u vezi sa poslovanjem, klijentima iz privrede i javnog sektora.

Finansijske usluge
Kao centralni isporučilac koji nudi optimizovane usluge čuvanja dokumentacije, možemo da maksimalizujemo vaše korišćenje kancelarijskog prostora i da vam pomognemo da budete u toku sa pitanjima sigurnosti u sferi finansija i zakonske usklađenosti.

Javni sektor
Od formiranja dokumentacije i čuvanja, do sigurnog uništenja, osmišljavamo i isporučujemo rešenja koja su u potpunosti u skladu sa potrebama vaše organizacije u javnom sektoru.

Zdravstvena zaštita
Infomatički alati za eksterno i lokalno upravljanje evidencijama o pacijentima koje vam pomaže da smanjite troškove, minimalizujete zahteve za svoje osoblje i osigurate zakonsku usklađenost na svim vašim lokacijama.

Pravna zaštita
eDisclosure i usluge podrške u sporovima mogu da vam pomognu da preuzmete kontrolu nad pravnim informacijama i pojednostavite prelazak na elektronsku advokaturu.

Maloprodaja
Sigurno uništenje podataka smanjuje rizike od krađe identiteta, dok eksterno čuvanje maksimalizuje iskorišćenost prostora i doprinosi smanjuju troškova, čime se vaše osoblje rasterećuje da bi moglo da se posveti vašim klijentima.

Film i zvuk
Stručnjaci za čuvanje nosača zapisa upravljaju ultra-sigurnim objektima u kojima čuvamo i štitimo dragocene filmske i zvučne master snimke i vršimo konverzije analognih zapisa u digitalne.

Energetski sektor
Objedinite svoje fizičke i digitalne podatke u jedinstveni skup pomoću eSearch i iskoristite naše temeljno iskustvo u upravljanju podacima o istraživanju i proizvodnji.

Mala i srednja preduzeća
Omogućavamo malim i srednjim preduzećima čuvanje, pristup i bezbednost za ključne poslovne informacije, na efikasan i delotvoran način.

Za više informacija o našim vertikalnim rešenjima za sektore:

Kontaktirajte nas

  • E-mail

    E-mail

  • Pozovite nas

    Pozovite nas
    +381 11 3239 336
    +381 11 3239 466

Kancelarija budućnosti

See how an efficient information management programme can help you.

Pogledajte video