O nama

Iron Mountain Novinky

Kompanija Iron Mountain je završila pripajanje kompanije Recall

Pripajanje ojačava globalni uticaj, otvara nova tržišta i poboljšava pružanje usluga

BOSTON – 2. maj 2016 – Kompanija Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), globalni lider u uslugama čuvanja i upravljanja informacijama, danas je objavila završetak pripajanja kompanije Recall Holdings Limited prvenstveno kao transakciju akcija za približno 2 milijarde dolara (SAD). Uz ovo pripajanje, kompanija Iron Mountain prisvaja kompletne globalne operacije kompanije Recall, uključujući objekte, vozila, zaposlene i sredstva klijenata, a izuzev operacija koje treba da budu oduzete u skladu sa zakonskim odredbama u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Australiji; pripajanje kompanije Recall u Ujedinjenom Kraljevstvu podleže zakonskom pregledu. Takođe, kompanija Iron Mountain je imenovala direktore kompanije Recall, Neil Chatfield i Wendy Murdock, za članove svog upravnog odbora i oni su kandidati za direktora, koji će biti odabran na predstojećem godišnjem sastanku akcionara 17. juna 2016. godine.

Pooštreni propisi, bezbednosne pretnje koje su u toku i potreba da se podaci pretvore u poslovnu vrednost su podigli svest o složenosti i prioritetu upravljanja informacijama i sredstvima. Od poslovnih izveštaja do podataka i vrednih predmeta, kao što su umetnička dela, akcije nisu nikada bile veće za organizacije svih veličina, kako bi se osigurala zaštita njihovih najkritičnijih sredstava, dok im je istovremeno omogućen pristup. One zahtevaju partnere koji su na istoj lokaciji kao i oni sami, uz pravu kombinaciju poverenja i bezbednosti kako bi se zaštitilo ono najvažnije, uz istovremeno pružanje stručnosti, kao i proizvoda i usluga osmišljenih za dobijanje maksimuma od ovih sredstava. Takođe, one moraju da budu sigurne da kako njihovo poslovanje sazreva i menja se, njihov partner može da ide u korak sa njima – da podržava njihov razvoj na različitim geografskim lokacijama i novim industrijama.

„Današnji dan predstavlja važnu prekretnicu za kompaniju Iron Mountain i ovom prilikom želimo dobrodošlicu novim kolegama iz kompanije Recall u našu kompaniju, kao i njihovim klijentima i akcionarima,“ rekao je William L. Meaney, predsednik i generalni direktor kompanije Iron Mountain. „Ovo pripajanje znatno pojačava našu viziju da služimo kao poverljivi zaštitnici najvažnijih sredstava naših klijenata, budući da proširuje i naše usluge i uticaj za pružanje bolje pomoći u njihovim potrebama za čuvanje i upravljanje informacijama. To poverenje je kamen temeljac našeg poslovanja, bilo da je u pitanju obezbeđivanje strateške vrednosti informacija i sredstava ili nastavljanje razvijanja inovativnih proizvoda i usluga, koje klijentima pružaju poboljšani pristup, kontrolu i dobit od tih sredstava. Sada imamo sjajnu mogućnost da ispunimo strateške i finansijske ciljeve, oslanjajući se na kombinovane sposobnosti i stručnost obe kompanije za obezbeđivanje boljeg iskustva klijenata širom sveta.“

Za više informacija o pripajanju kompanije Recall kompaniji Iron Mountain, posetite veb stranicu www.ironmountain.rs/Iron-Mountain-Recall-Acquisition.aspx

O kompaniji Iron Mountain Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) je globalni lider u uslugama čuvanja i upravljanja informacijama. Budući da joj je poverenje ukazalo više od 220.000 organizacija širom sveta, kompanija Iron Mountain može da se pohvali mrežom nepokretnosti na više od 7,4 miliona kvadratnih metara sa više od 1.350 objekata u 45 zemalja, koji su posvećeni zaštiti i očuvanju onoga što je najbitnije njenim klijentima. Portfolio sa rešenjima kompanije Iron Mountain koji uključuje upravljanje izveštajima, upravljanje podacima, upravljanje dokumentima, centar za obradu podataka, čuvanje umetnina i logistiku, kao i bezbedno rezanje, pomaže organizacijama da smanje troškove čuvanja, postupaju u skladu sa propisima, oporave se od štete i da bolje upravljaju svojim informacijama. Osnovana 1951. godine, kompanija Iron Mountain čuva i štiti milijarde informacionih sredstava, uključujući kritična poslovna dokumenta, elektronske informacije, medicinske podatke i kulturne i istorijske artefakte. Posetite veb stranicu www.ironmountain.com za više informacija.