O nama

O nama

O nama

Iron Mountain pomaže organizacijama da smanje neefikasnost, rizike i troškove u vezi sa upravljanjem njihovim fizičkim i digitalnim informacijama.

Naša rešenja za upravljanje informacijama će omogućiti vašoj kompaniji ili organizaciji to zaštiti i optimizuje svoje informacije, svoje poslovanje i da obezbedi odgovarajući oporavak posle nesreće, usaglašenost sa zakonskom regulativom.

Osnovan 1951. godine, Iron Mountain upravlja bilionima informacija, uključujući poslovnu dokumentaciju, elektronska dokumenta, medicinska dosijea, elektronsku poštu i drugu dokumentaciju za organizacije širom sveta.

Organizacije iz svih oblasti i sektora, svih veličina, uključujući više od 95% Fortune 1000 i preko 85% FTSE 100 kompanija, angažuje Iron Mountain za svog partnera iz oblasti upravljanja informacijama.

Trenutno čuvamo preko 425 miliona kubnih stopa papirne dokumentacije, 10 biliona elektronskih poruka, 65 miliona kompjuterskih zaštitnih traka, 2,5 miliona personalnih računara i 20.000 servera, a spisak stalno raste.

Bezbedno čuvamo neke od svetski najvrednijih istorijskih artefakata, kulturnih dobara, poslovne dokumentacije i medicinskih dokumenata. Da bismo propisno zaštitili dokumentaciju i obezbedili informacije, upošljavamo preko 21.000 stručnjaka širom sveta i održavamo infrastrukturu koja uključuje više od 1000 objekata, 10 elektronskih centara i 3.500 vozila.

Sa visoko obezbeđenim objektima, proverenim personalom i neprekinutim lancem odgovornosti, naši standardi obezbeđuju da su vaše informacije uvek u sigurnim rukama.

Posetite „Šta radimo“ i saznajte više o raznovrsnosti usluga iz oblasti upravljanja informacijama.

Kontaktirajte nas

  • E-mail

    E-mail

  • Pozovite nas

    Pozovite nas
    +381 11 3239 336
    +381 11 3239 466